lek. Pamela Kubaszewska – Psychiatra Warszawa Lekarz specjalista psychiatra osób dorosłych. Pracuje z pacjentami od 2012 roku. W swojej pracy kładę nacisk na działania psychoedukacyjne oraz profilaktyczne. Kieruję się indywidualnym podejściem do pacjentów oraz szukaniem najbardziej satysfakcjonujących dla nich rozwiązań. Doświadczenie Kierownik Mokotowskiego Zespołu Leczenia Środowiskowego Instytutu Psychiatrii i Neurologii, Praca w
lek. Agnieszka Sławińska-Ceran Psychiatra Lekarz specjalizujący się w psychiatrii człowieka dorosłego. Od 2008 r. pracuje jako psychiatra w Szpitalu Nowowiejskim w Warszawie. Absolwentka I Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Warszawie Diagnozuje i leczy -zaburzenia nastroju ( depresje, choroba afektywna dwubiegunowa), -zaburzenia lękowe, -nerwice -psychozy,zaburzenia psychotyczne, schizofrenia, -zaburzenia snu, -zaburzenia pamięci, -zaburzenia zachowania, -zaburzenia odżywiania
dr Marcin Jeśka – Psycholog, psychoterapeuta Warszawa Psycholog, psychoterapeuta dzieci, młodzieży i osób dorosłych. Pracuje w nurcie poznawczo-behawioralnym CBT. Konsultuje pacjentów od 2015 roku. Certyfikowany psychoterapeuta. Zajmuje się terapią indywidualną, grupową oraz diagnozą psychologiczną. Szkolił się m.in.w Oxfordzie u prof. Davida Clarka – twórcy modelu fobii społecznej oraz lęku panicznego oraz w Szwajcarii
lek. Regina Gerbszt Psychiatra Ordynator Oddziału Psychiatrycznego I w Szpitalu Nowowiejskim w Warszawie. Lekarz specjalista psychiatra, z ponad 20 letnią praktyką leczenia zaburzeń psychicznych. Od 1994 r. pracuje na stanowiskach Ordynatora w Szpitalach Psychiatrycznych min. w Węgorzewie i Warszawie. W latach 1997 – 2005 Zastępca Dyrektora ds. Medycznych w SP SP ZOZ w Węgorzewie. Specjalista
Prof. dr hab. med. Dariusz Włodarek Dietetyk Profesor SGGW, dr hab. n.med., lekarz medycyny, dietetyk i żywieniowiec. Kierownik Zakładu Dietetyki Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Autor podręczników do dietetyki oraz szeregu artykułów w tej dziedzinie. Zajmuje się leczeniem żywieniowym oraz badaniami w zakresie znaczenia diety w utrzymaniu prawidłowego stanu zdrowia